Radiodebat på Folkemødet

01.06.2014 - På den årlige debat på Folkemødet om radio i Danmark blev det klart at alle ønsker mere mangfoldighed i æteren

Teracom havde inviteret til debatten og hele branchen samt de mediepolitiske ordfører var mødt op. Du kan høre hele den spændende debat her, hvor bl.a. Carsten Worsøe satte gang i debatten om kanalernes musikindhold og manglen på bredde i dansk radio.

 Hør debatten her

Registreringsafgifterne kan blive en hemsko for digitaliseringen af dansk radio. De rammer nemlig DAB radioer i nye biler", det siger Lars Kierkegaard, udviklingschef i Teracom. Kierkegaard fremhæver også at det er vigtigt at det bliver administrativt let og økonomisk billigt at lancere nye radiokanaler.

Steffen Weber, Teracom: der skal fart på digitaliseringen"Der skal gang i digitaliseringen af dansk radio. Det skal være smidigere at starte nye radioer. Politikerne skal speede processen op, lød det på Folkemødet. Danske erhvervsvirksomheder er klar til at lave egne radiostationer, det mener adm. direktør Steffen Weber, Teracom, der opfordrer til, at der sættes gang i digitaliseringen af dansk radio.

 Hør udsendelsen fra Radio Folkemødet her