Mød Teracom på Folkemødet 2015

18.05.2015 - For 3 år i træk deltager Teracom A/S på Folkemødet i juni måned på Bornholm

Teracoms teknologier, broadcast og IP, er fundamentet for en stor del af det mangfoldige mediemarked, som findes i Danmark. Vi tror på at mangfoldigheden kan blive styrket yderligere, og at det er afgørende nødvendigt for både borgerne, mediebranchen og samfundet. Og vi bidrager gerne hertil, med både viden og teknologi.

I vores Medietelt på Folkemødet vil der være en række debatter om mediemarkedet i Danmark. Torsdag sætter vi fokus på den digitale vækstplan, fredag på tv og lørdag på fremtidens radiomarked.

Er du på Folkemødet håber vi at du vil komme forbi og overvære og evt. deltage i møderne og debatterne. Du kan også høre nærmere om hvor nemt det er med 100 Mbit/s til alle! Der er truffet politisk beslutning om at alle i Danmark skal kunne få højhastigheds internet i 2020. Men hvorfor vente til 2020 når det er det muligt at allerede nu. Du kan også prøve at koble dig på og se hvor nemt det er .......

Befinder du dig et andet sted i Danmark kan du følge debatterne og Folkemødet på din DAB-radio, hvor Teracom er sponsor for radiokanalen, Radio Folkemødet, som sender reportager, interviews og debatter alle dage fra Bornholm.

Besøg os i Medieteltet, Danchells anlæg plads A5 - så byder vi på en kop friskbrygget kaffe - Vi ses!

 

Teracom Folkemøde 2015 banner