DTT net med bedre udnyttelse af båndbredde og bedre billedkvalitet

10.6.2016 Teracom udnytter båndbredden i DTT nettet mere effektivt og har optimeret billedkvaliteten med Cisco DCM-teknologi

Teracom A/S har, som del af et større opgraderingsprojekt, investeret i en moderne enkodnings-teknologi der gør det muligt for Boxer TV A/S at tilbyde deres kunder flere kanaler i HD-kvalitet. Projektet er gennemført i tæt samarbejde med Cisco.

Med Cisco's Digital Content Manager® (DCM), vil Teracom på samme båndbredde som hidtil, kunne udsende mere high-definition indhold og tjenester over DTT-nettet. 

"Cisco er en tæt samarbejdspartner, som vi kan stole på" siger Martin Løbel, adm. direktør i Teracom A/S. "Sammen med Cisco's videoteam og vores egne teknikere har vi skabt en løsning til kodning og IP statistisk multiplexing til vores broadcast kunder, der opfylder vores kritiske forretningsplan og mål for funktioner og timing".

" DCM er et centralt element i Cisco hybride virtuelle løsning og kan understøtte en bred vifte af video underholdningstjenester" siger Yves Padrines, Vice President, Global Service Provider, Cisco EMEA. "Vi har haft et langvarigt samarbejde med Teracom, og vi vil fortsætte med at designe og implementere netværksløsninger, der opfylder opfylde både nuværende og fremtidige udfordringer".

 
 DCM funktionerne omfatter:

• Lyd- og videokodning til HD og SD programmer

• IP-statistisk multiplexing

• Multiplexing og behandling af signalet før det udsendes

• Systemredundans / backup

• Kryptering

• Single Frequency Network (SFN) tilpasning af signalet


Læs Cisco's pressemeddelelse her:
https://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1771278