DRONESERVICES

21-10-2017 16:25:00

Spar tid med Teracoms droneservices

Hos Teracom kender vi det alt for godt.
Det er tidskrævende og måske også besværligt og dyrt, at komme tæt nok på store udendørs installationer, til at kunne inspicere dem grundigt for slidtage, skader og fejl.
Den udfordring har vi nu løst med en investering et antal store professionelle droner. Og samtidig har vi uddannet nogle af vores serviceteknikere til certificerede dronepiloter.

Dronerne har lettet vore daglige arbejde med at servicere vores omfattende, landsdækkende sendenet som inkluderer master i op til 300 meters højde.
Vi er hurtigt i luften og hurtigt nede igen med dokumentation - hvis vi da ikke vælger at streame video direkte under opgaven.
Med dronernes hjælp, er vores arbejde med at lave LOS-målinger (Line-Of-Sight) til nye installationer også blevet langt hurtigere og vi kan nu også undersøge installationer termisk, med vores nye højfølsomme kameraer.

Faktisk er vi nu blevet så erfarne og dygtige med vores drone inspektioner, at vi nu også tilbyder andre virksomheder med lignende behov, at leje vores droner og piloter.

Med vores Droneservices tilbyder vi hos Teracom en billig og effektiv løsning til fysisk og termisk inspektion af fx store bygninger, broer, solcelleanlæg eller højspænsingsmaster eller til dokumentation af landområder og skadesteder eller til akut eftersøgning af personer eller undslupne dyr.
Vores droneservices løser små og store opgaver, løbende eller akutte.

 Læs mere..