100 Mbit/s til alle

Højhastigheds internet: 100 Mbit/s til alle!

Selvom der er truffet politisk beslutning om, at alle skal have mulighed for højhastighedsinternet I 2020 – dvs. min. 100 Mbit/s – så sker der allerede meget store fremskridt. Således er Teracom med i første række som leverandør af løsninger på 100 Mbit/s eller derover, og det er endda trådløst.

"Vi har allerede leveret de første løsninger, og vi fortsætter udrulningen. Vi er endda gået endnu længere nogle steder, for eksempel har vi i Hvide Sande netop leveret en 200 Mbit/s-løsning til glæde og gavn for alle campister" siger Lars Kierkegaard, der er Head of Strategy and Business Development hos Teracom.

Den markante udvikling indikerer, at målsætningen om 100 Mbit til alle danskere I 2020 allerede er ved at være nået, idet også andre infrastruktur-leverandører end Teracom udbyder de kraftige internetforbindelser.

Samfundets behov for højhastighedsforbindelser bliver et tema på Folkemødet på Bornholm, når Teracom viser løsningen frem og samtidig holder debat på scenen om, hvad den nye digitale virkelighed kommer til at betyde for medierne og for demokratiet.

"Teracom arbejder for større mangfoldighed i mediemarkedet, og de nye digitale muligheder vil, hvis vi udnytter dem, styrke den demokratiske og kulturelle mangfoldighed" siger Lars Kierkegaard.

 

Gæster på Folkemødet kan se højhastighedsløsningen præsenteret i Medieteltet, A5 i Danchells Anlæg.

 Se pressemeddelelsen på Mynewsdesk >> 

 

Flere oplysninger hos:
Lars Kierkegaard, Head of Strategy and Business Development, Teracom A/S
Mail: lars.kierkegaard@teracom.dk – Mobil: +4551717360
eller www.teracom.dk