Canal Digital indgår strategisk aftale med Teracom

07-01-2019 10:00:00

Canal Digital har valgt Teracom til at stå for distributionen af medievirksomhedens tv-kanaler til bolig- og antenneforeninger i hele Danmark.


Teracoms Media Gateway-platform og landsdækkende fiberinfrastruktur skal fremover sikre Canal Digitals kunder en endnu bedre forsyningssikkerhed og kvalitet.
Samarbejdet gør det muligt for mange bolig- og antenneforeninger at nedlægge sine paraboler, gittermaster og satellitmodtagere og dermed reducere omkostninger til nedtagning og distribution lokalt.

Samarbejdet med Teracom giver Canal Digital mulighed for at levere sine tv-kanaler direkte, og i høj kvalitet, til både antenne- og boligforeninger og til erhvervskunder så som hoteller og institutioner, gennem Teracoms landsdækkende, lukkede fibernet.
Aftalen reducerer samtidig Canal Digitals omkostninger til at levere kanalerne til sine kunder i hele landet.

 
For Canal Digitals kunder kommer aftalen til at betyde bedre kvalitet og større driftsikkerhed på de enkelte tv-kanaler. Samtidig kan hver enkelt forening, i nogle tilfælde, spare omkostninger til at etablere og vedligeholde en individuel head-end.
 
Martin Løbel, adm. direktør for Teracom A/S, siger om aftalen: 

”Vi er glade for, at Canal Digital har valgt fremover at levere sine tv-kanaler gennem Teracoms Media Gateway-platform og driftsikre fibernetværk. Vi leverer i forvejen tv-kanaler til en lang række andre nordiske tv-udbydere.
Vi har jo i mange år distribueret tv-indhold til danskerne gennem vores landsdækkende IT- infrastruktur og sendemaster og tilbyder i dag med vores Media Gateway, en af de mest driftssikre løsninger på området”.