Teracom og Relacom samles under ét nyt fælles brand

29-04-2019 10:00:00

Broadcast virksomheden Teracom A/S fik i november 2018 nye ejere, den europæiske kapitalfond Agilitas, og har siden opkøbt Relacom Groups danske selskab. Nu samles begge virksomheder under ét nyt fælles brand, CIBICOM.

Teracom, der blandt andet ejer det danske radio/tv sendenet, ønsker med det nye navn, at skabe en mere sammenhængende og fornyet virksomhed, der udover den hidtidige forretning inden for broadcast, beredskabskommunikation og infrastrukturservices, også vil være en væsentlig spiller i Danmark inden for udbygning af en bredere vifte af teleinfrastruktur, som tager afsæt i Relacom’s danske selskab. Desuden er visionen, at kombinationen af Teracom’s og Relacom’s viden og ekspertise, vil danne grundlaget til at videreudvikle forretningsområder indenfor Internet of Things, datacenter co-location og mobilnet-services.

 Cibicom’s CEO Martin Løbel uddyber ”Med nye ejere i ryggen, vil vi både kunne videreudvikle vores hidtidige forretning inden for broadcast, beredskabskommunikation og infrastrukturservices, og samtidig sætte yderligere fart på udviklingen af vores tilbud inden for datacenter co-location og løsninger indenfor Internet of Things (IoT)” og fortsætter ”I januar 2019 købte vi Relacom Groups danske selskab, der er specialiseret i design og installation af mobilinfrastruktur til blandt andet teleindustrien, og som dermed supplerer og styrker Teracom’s forretning og kompetencer optimalt”.

”Med afsæt i Teracom’s mangeårige erfaring med at etablere og drive missionskritisk infrastruktur, hvor høj driftsstabilitet og væsentlige sikkerhedskrav er af afgørende betydning, er vi sammen med vores nye kolleger fra Relacom stærkt rustet til, at udvikle vores forretning til glæde for såvel nuværende som fremtidige kunder”, slutter Martin Løbel Alle aktiviteter og forretningsområder samles nu under ét nyt brand, nemlig Cibicom*. Overgangen til det nye brand -  på blandt andet biler, på events og online, kommer til at ske gradvist henover sommeren og det tidlige efterår.

Teracom A/S’ nye navn bliver Cibicom A/S, mens datterselskabet Relacom Denmark A/S får navnet Cibicom Services A/S.


* Navnet Cibicom sammenfatter virksomhedens bredde vifte af forretningsområder: Critical Infrastructure for Broadcast, IoT and Communication


Kontakt for yderligere information:

Martin Løbel
Adm. direktør, Cibicom A/S
Martin.lobel@teracom.dk
27 22 62 37


Læs mere på MyNewsdesk