Danmarks højest placerede juletræer

Teracom tænder Danmarks højest placerede juletræer

Teracom A/S, der med 34 egne mastepositioner rundt om i Danmark driver det landsdækkende radio- og tv-sendenetværk, tænder i næste uge juletræer i toppen af tre master. Juletræerne bliver placeret i 290-296 meters højde, og de bliver dermed de højst placerede juletræer i Danmark.

Juletræerne kommer til at lyse op i toppen af de store tv-sendemaster ved Hedensted, Nibe og Vordingborg. Træerne vil i klart vejr kunne ses mindst 30 km væk. I mange år har det været Storebæltsbroen, der har været indehaver af det hidtil højest placerede juletræ i 250 meters højde – en placering, de fleste bilister på vejen mellem Sjælland og Fyn har bemærket ved juletid.

"Vores sendemaster, der står over hele landet, er særdeles synlige, og man kan ikke undgå at bemærke dem, når man kører rundt i landskabet. Derfor ville vi udnytte synligheden til at give vores tv-seere, radio-lyttere og alle andre i områderne en julehilsen i form af et juletræ i toppen af senderen," siger Martin Løbel, direktør i Teracom A/S.

Det er andet år i træk, at Teracom sætter lys i toppen af en tv-mast. Sidste år tog TV Syd med en tur op til mastens top, da træet, der i øvrigt ikke er et rigtigt træ, men en konstruktion med lyskæder i, blev tændt.

TV Syd sendte live fra begivenheden, og man kan se indslaget her.

 Se pressemeddelelsen på Mynewsdesk >>

Flere oplysninger hos:

Martin Løbel, Adm. Direktør, Teracom A/S
Mail: martin.lobel@teracom.dk – Mobil +45 27226237
eller www.teracom.dk

Om Teracom A/S

Teracom er Danmarks førende udbyder af analog og digital transmission af radio- og tv-udsendelser og sendenet. Teracom leverer sendenetværk til DR og Digi-TV samt Boxer TV og udbyder teletjenester til danske teleoperatører. Derudover bygger og driver Teracom også et større fibernetværk i Danmark.