Teracom skal levere kommunikationsnetværk til det danske forsvar

Teracom vinder stor opgave for det danske forsvar

Teracom har taget endnu et stort skridt frem som én af statens centrale leverandører af samfundskritiske kommunikationsnetværk.

Teracom har netop vundet og underskrevet en aftale med det danske forsvar om opsætning og servicering af antenne- og mastesystemer samt landbaserede satellitstationer i Danmark, Færøerne og Grønland.

- Vi er fantastisk glade for at vundet denne opgave, der er af strategisk vigtighed for Teracoms bestræbelser på at udvikle sig som leverandør og operatør af missionskritisk kommunikationsinfrastruktur til både civilt beredskab og til forsvar, siger direktør Martin Løbel, Teracom A/S.

Det er anden gang inden for godt et års tid, at Teracom vinder et vigtigt offentligt udbud. Senest blev Teracom valgt til at designe og etablere samt drive Danmarks kystradio for en 15 årig periode.

Teracom fortsætter med at forfølge nye ambitioner, og den nye aftale, der er indgået med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), giver forstærket tro på, at der kan vindes nye opgaver.

- Teracom ønsker at foretage ekspansion af radio- og datainfrastruktur til Færøerne og Grønland, og vi har en langsigtet vision om også at blive aktør i en samlet missionskritisk infrastruktur i Arktis. Den nyligt vundne opgave er et vigtigt skridt i forhold til at opnå de visioner, siger udviklingsdirektør Lars Kierkegaard, Teracom A/S.

Rammeaftalen med FMI løber over fire år.

 Se pressemeddelelsen på Mynewsdesk >> 

Yderligere oplysninger:

Direktør Martin Løbel, Teracom A/S martin.lobel@teracom.dk - mobil: +45 27226237

Udviklingsdirektør Lars Kierkegaard, Teracom A/S lars.kierkegaard@teracom.dk – mobil +4551717360

Om Teracom

Teracom ejer, etablerer og driver en landsdækkende digital netværksinfrastruktur til fremføring af radio, tv og data. Vi disponerer over Danmarks mest attraktive mastepositioner og vi driver og ejer et nationalt fiberoptisk netværk (3500 km). Gennem professionel rådgivning, installation og service sikrer vi vores kunder adgang til nyeste teknologier, og vi skaber det bedste fundament for kompetente helhedsløsninger. Vores ambition er at levere høj kvalitet, pålidelig digital netværksinfrastruktur og managed services til både offentlige private kunder.