En Stærk koncern i en spændende og dynamisk branche

Teracom Danmark er en del af den svenske koncern: Teracom Group

Teracom A/S indgår sammen med Teracom AB, i Teracom Group, som er en af Nordens ledende netværks-koncerner. Koncernen omsætter for 2.010 MSEK, har ca. 700 ansatte, og er ejet af den svenske stat.

Teracom A/S opererer inden for pålidelig og sikker distribution af IP, TV og radio og har gennem de sidste 30 år opnået en fremtrædende position på det danske marked.

Gennem professionel rådgivning, installation og service, sikrer vi vores kunder adgang til nyeste teknologi, og vi forsøger altid at skabe det bedste fundament for kompetente helhedsløsninger.

Teracom er en af Danmarks førende udbydere af analog og digital transmission af radio- og tv-udsendelser, og vi disponerer over landets mest attraktive mastepositioner

Men vi står ikke stille. Vi arbejder vi hele tiden på at udvikle nye produkter og løsninger, så vi også i fremtiden kan møde vores kunders behov.

Vores forretningsgrundlag er at tilbyde driftssikre IT- og broadcast løsninger som giver alle adgang til kommunikation, underholdning og information, hvor som helst og når som helst.

Når du arbejder hos Teracom er du med til at udvikle fremtidens kommunikationssamfund.